Доставка и начин на плащане

Поръчките от нашия сайт се изпълняват веднъж седмично. За град Пловдив ние лично доставяме нашите зеленчуци, като денят на доставка е понеделник. За клиентите ни от цялата страна работим с куриер и изпращаме пратките в сряда, за да може четвъртък преди обяд те да са при вас или да ви очакват в офис на Еконт. Приемането на поръчки приключва съответно в неделя и във вторник в 24 ч. Всички поръчки направени след този час автоматично ще бъдат изпълнени на следващата възможа дата, като ще се свържем с вас, за да доуточним подробностите.

За заплащане на поръчката предлагаме наложен платеж, плащане с PayPal или банков превод, като в третия случай очакваме сумата да бъде по наша сметка преди часа на доставка.

Повече информация за нашите клиенти от:

Пловдив

Всеки понеделник между 18 и 19 ч. доставяме поръчаните от вас зеленчуци в заведение „Отсреща„, ул. Бетовен 12, п.к. 4000, Пловдив. Доставката е безплатна. Молим ви да си приготвите удобен за вас амбалаж (касетка, кашонче, здрави торби), в който да прехвърлим зеленчуците.

Доставките до посочен от вас адрес в гр. Пловдив (ако той е различен от адреса за фактуриране, ви молим да не забравяте да го въведете при извършването на поръчката) се извършват всеки понеделник между 18.30 и 21 ч. Цената на услугата е 3 лв.

Цялата страна

Всяка срядапреди 17 ч. изпращаме вашата поръчка от офис на Еконт до вашия домашен адрес или до посочен от вас офис на Еконт (посочете в изпращане до друг адрес). За пратката използваме подходящи по размер кашони, които да позволят максималното запазване на свежестта на зеленчуците. Тъй като нямаме много опит в тази област, ви молим винаги да споделяте ваши оплаквания от състоянието на зеленчуците или пък ваши идеи как можем по-добре да запазим тяхната свежест по време на транспорта.

Цената на пратката е за сметка на клиента. Пращаме от офис на Еконт и ползваме 10 % отстъпка. Подробности относно актуалните цени на куриера може да видите тук. Не забравяйте, че и кашоните тежат около 500 г. Като ориентир можем да ви кажем, че в зависимост от размера на кошницата пратката до офис на Еконт е между 4 и 6 лв.