Доставка и начин на плащане

Поръчките от нашия сайт се изпълняват два пъти седмично. За град Пловдив ние лично доставяме нашите зеленчуци, като денят на доставка е понеделник. За клиентите ни от цялата страна работим с куриер и изпращаме пратките в петък, за да може събота преди обяд те да са при вас или да ви очакват в офис на Спиди. Приемането на поръчки приключва съответно в неделя и в четвъртък в 24 ч. Всички поръчки направени след този час автоматично ще бъдат изпълнени на следващата възможа дата, като ще се свържем с вас, за да доуточним подробностите.

За заплащане на поръчката предлагаме наложен платеж, плащане с PayPal или банков превод, като в третия случай очакваме сумата да бъде по наша сметка преди часа на доставка.

Повече информация за нашите клиенти от:

Пловдив

Всеки понеделник между 18 и 19 ч. доставяме поръчаните от вас зеленчуци в заведение „Отсреща„, ул. Бетовен 12, п.к. 4000, Пловдив. Доставката е безплатна. Молим ви да си приготвите удобен за вас амбалаж (касетка, кашонче, здрави торби), в който да прехвърлим зеленчуците.

Доставките до посочен от вас адрес в гр. Пловдив (ако той е различен от адреса за фактуриране, ви молим да не забравяте да го въведете при извършването на поръчката) се извършват всеки понеделник между 18.30 и 21 ч. Цената на услугата е 3 лв.

Цялата страна

Всеки петък преди 17 ч. изпращаме вашата поръчка от офис на Спиди до вашия домашен адрес, до посочен от вас офис на Спиди или до автомат на Спиди (посочете в изпращане до друг адрес). За пратката използваме подходящи по размер кашони, които да позволят максималното запазване на свежестта на зеленчуците. Тъй като нямаме много опит в тази област, ви молим винаги да споделяте ваши оплаквания от състоянието на зеленчуците или пък ваши идеи как можем по-добре да запазим тяхната свежест по време на транспорта.

Цената на пратката е за сметка на клиента. Ориентировъчни цени на пратката:

От офис до автомат на Спиди – 3.11 лв за голяма кошница.

От офис до автомат на Спиди – 2.51  лв за малка кошница.

От офис до офис на Спиди – 6.62 лв за голяма кошница.

От офис до офис на Спиди – 5.42 лв за малка кошница.

От офис до адрес – 12.62 лв за голяма кошница.

От офис до адрес – 11.42 лв за малка кошница.