Общи условия


Защита на личните данни

Екипът на зеленчукова градина „Фиданото“ гарантира, че предоставената от вас информация (адрес, име, телефон) се използва само за целите на доставка на вашите заявки и остава напълно поверителна.

Условия на доставка и плащане

Клиентът потвърждава, че преди да осъществи поръчката се е запознал с нашите условия на доставка и плащане.

При невъзможност за осъществяване на доставка по вина на клиента (неявяване в уречения час на мястото на доставка, невземане на пратка от офис на куриер, отсъствие от дома в уречения диапазон от време за доставка) ще направим всичко възможно да ви напомним за направената от вас поръчка и ще считаме, че сме изпълнили своите задължения и ще очакваме заплащане на нашите продукти и услуги.

При невъзможност за осъществяване на доставка по наша вина, ще ви уведомим във възможно най-ранен срок по телефона или чрез мейл и ще ви предложим алтернативен ден или начин на доставка. В случай че те не ви устройват ще считаме поръчката за анулирана, а ако услугата е била предварително заплатена, ще възстановим платената от вас сума.

При невъзможност да изпълним поръчката поради липса на поръчаната от вас стока, ще ви предупредим по телефона възможно най-рано и ще ви предложим алтернативен продукт. В случай че алтернативата не ви устройва, ще считаме вашата поръчка за анулирана и ще възстановим платената от вас сума.